CARMEN automotive B.V. | Honderdland 172 | 2676LT Maasdijk | 088-3767878

Over CARMEN
CARMEN is een goed geolied team van betrokken, communicatief sterke medewerkers, steeds op zoek naar menselijk contact. Met een passie voor auto's en alles wat daarmee samenhangt. Het is ons doel om waardevolle relaties tussen onze opdrachtgevers en hun klanten te bestendigen én uit te bouwen. Met prettig klantcontact en meetbaar resultaat. We streven naar het voeren van een goed gesprek op basis van een open dialoog.

Opgericht in 2010 uit een fusie tussen W&D facilities en Direct Access Telemarketing - beide sinds begin 2000 actief in automotive klantcontact - opereren we vanuit ons contact center in Maasdijk met een team van 35+ klantcontact medewerkers.

Onze benadering
Klantcontact is maatwerk en ons automotive specialisme vereist kennis. Twee zaken die maken dat we werving, selectie, opleiding en training in eigen beheer doen. Deze investering in kwaliteit zorgt voor betere binding waardoor we in vaste samenstellingen kunnen werken. Zodra de propositie en doelstellingen helder zijn, wordt voor elke opdracht, ongeacht de complexiteit, een vast team gevormd. Elke opdracht is uniek en kent haar eigen doelen.

Hieraan herkent u ons
Flexibel
Mensen die ons kennen, weten dat we alle typen projecten aanpakken, hoe groot of klein ook. En daarbij voor maximale kwaliteit gaan. Daarnaast staan we altijd klaar voor onze opdrachtgever, ook indien een project bijvoorbeeld op het laatste moment wordt aangeleverd.

Betrokken
U kunt erop vertrouwen dat we doen wat we zeggen. Het uit zich in onze vele lange termijn relaties waar we uiteraard trots op zijn. Het vormt de drive in alles wat we doen.

Innovatief
Sterk in alle actuele communicatiekanalen én open voor nieuwe om zo razendsnel in te kunnen spelen op veranderingen in automotive klantcontact. Ook de ontwikkeling van het CARMEN portal is dynamisch, dankzij het feit dat dit in eigen huis gedaan wordt.